Luxury

Designbiljart
Biljarts » Design Biljarts » Luxury

Biljart Luxury

Luxury, de bilajrt die ontworpen werd door kampioen Vincent Facquet.

Verlichting: speciaal ontworpen om de zichtbaarheid van de pockets te vergroten, in glasvezel of in kwalitatieve LED.

De triangel: verborgen en eenvoudig op te bergen, een simpele druk op de knop brengt de triangel te voorschijn.

De sokkel: de onbetwistbare schoonheid van de sokkel zorgt voor een extra troef van deze luxueuze designbiljart. Motief in bladgoud of platina.

billard design -De merktekens: de luxe van 18 ingewerkte diamonds in het kader. Mat en glanzend in goud of in massief platina.

Afmetingen buitenkant: 2976 mm x 1706 mm

Afmetingen speloppervlakte: 2540 mm x 1270 mm

De pockets: perfect ergonomisch en origineel qua design, passen perfect bij de zorgvuldig geselecteerde materialen. Stil balretoursysteem. Unieke en zachte aanraking met deze designbiljart.

billard design -

billard design
VINCENT FACQUET

Professioneel biljartspeler, wordt ook wel ‘de fantastische’ genoemd.

Vincent Facquet, geboren op 20 december 1968 in Forges Les Eaux (Normandië, FRANKRIJK) speelde voor de eerste keer biljart op de leeftijd van 7 jaar bij zijn grootouders.

Op 14-jarige leeftijd neemt hij zijn eerste lessen Franse biljart bij Jean Noël Mary. Hij kwalificeerde zich ook voor een stage Carambole met Jean Marty, meervoudig wereldkampioen.
Toen hij 19 jaar was ontdekte hij de Engelse biljart en het Snooker en won hij regionale toernooien en daarna ook nationale toernooien 8 pool. Hij vertegenwoordigde Frankrijk ook op Europees en Mondiaal niveau.

In 1994, op 25 jarige leeftijd, verschijnt hij op toernooien Amerikaanse biljart. In minder dan 6 maanden komt hij als winnaar uit toernooien op departementaal, regionaal en nationaal niveau en won hij de kampioenschappen van Frankrijk van 8 pool en 14/1. Hij start vervolgens zijn internationale carrière met Amerikaanse biljart en neemt deel aan Eurotours, wereldkampioenschappen en het professionele circuit.

Zijn vaardigheden als showman maakten van hem al snel één van de meest bekende internationale artiesten van de « Trick shots ». Vincent Facquet verrast wereldwijd iedereen in talrijke demonstraties, spektakels, televisie-uitzendingen en privé-evenementen. In 10 jaar nam hij 7 keer deel aan het wereldkampioenschap Trick Shots en hij behaalde ook 3 wereldtitels (1997, 2005 en 2006) op de pooltafels en in het snooker!

Hij werd betrokken bij de realisatie van deze designbiljart.