Biljarts Ontspanning

Biljarts » Biljarts Ontspanning

Ons assortiment Biljarts Ontspanning:

In uw woonkamer of in een specifieke ruimte (zolder, kelder…) wilt u de sfeer van een bar nabootsen voor uw avonden met vrienden. Een ontspanningsbiljart, ook wel ontspanningsbiljart genoemd, vindt zijn plaats perfect. Ontdek ons assortiment.
Voor elk model kunt u bij de configuratie van uw biljarttafel de spelmodus kiezen die bij u past. Uw vrijetijdsbiljart kan worden opgezet als een Amerikaanse biljarttafel, een carambole-tafel, een blackball-tafel, een snooker-tafel of een gemengde biljarttafel.

Wat is een ontspanningsbiljart volgens Toulet?

Ontspanningsbiljarts zijn dezelfde als die in biljartzalen, cafébars, bowlingbanen en zelfs biljartclubs. Zij voldoen aan de reglementaire dimensies door de concurrentienormen nauwgezet te volgen. In dergelijke plaatsen vindt u voornamelijk 8-pool biljart, ook wel blackball genoemd. Amerikaans biljart is ook populair in cafés en bars. U vindt wat u zoekt tussen de verschillende modellen die in dit gamma worden aangeboden.

Het recreatiebiljart wordt, zoals alle biljarts van Toulet, vervaardigd in onze ateliers in Frankrijk. Al onze modellen zijn aanpasbaar. Zo kunt u de kleinste details van uw biljarttafel kiezen voor een perfecte integratie in uw interieur. Elk model dat onze werkplaats verlaat is uniek.

Creëer je eigen speelkamer thuis met de Toulet Universe:
Om het plezier te variëren zijn er vele aanpassingen, zoals de gemengde biljarttafel waarmee u Amerikaans biljart en Frans biljart kunt spelen. Of de pingpong- of pokertafels! Na een spelletje biljart kun je pingpong spelen.

Voor je speelkamer heb je ook een tafelvoetbal nodig! Voor degenen die graag alleen spelen, waarom niet kiezen voor een flipperkast? En om uw speelkamer compleet te maken, is er niets beter dan een jukebox die de sfeer van uw avonden met vrienden bepaalt.