Klassieke Biljart

Biljarts » Klassieke Biljart

De klassieke collectie: techniek en traditie

De biljarts van de Classic reeks zijn biljarts met een traditionele esthetiek maar volledig aanpasbaar. U kunt voor elk model de grootte, de spelmodus, de houtafwerking, de kleur van het tapijt en andere bijzonderheden kiezen. Kies een klassieke biljarttafel van Franse makelij die bij uw smaak past.

Onze klassieke biljarttafels zijn volledig aanpasbaar en gemaakt :

  • van massief hout, voor een onmiskenbare kwaliteit en een groot speelplezier,
  • met een metalen frame, wat de vlakheid garandeert. Dit is levenslang gegarandeerd.

Je hoeft alleen maar de afwerkingen te kiezen! Alle spelvormen zijn mogelijk: Amerikaans, Frans, 8 Pool, snooker of gemengd biljart.

Het klassieke biljart van Toulet is…

Ontdek ons assortiment klassieke Toulet-biljarts en bezwijk voor de charme van het keizerbiljart. Dankzij de schuine zijden en de verfijnde afwerkingen is de biljarttafel Empereur een biljarttafel met een traditionele stijl en uitgebreide afwerkingen.

De Empereur Luxe biljarttafel zal u verleiden met zijn schuine zijden geïnspireerd op een 19e eeuwse stijl. Confronteer een biljarttafel met nobele lijnen, met de eenvoud van het materiaal met de vintage Empereur biljarttafel: een gestript hout, dat zijn geschiedenis onthult, een gepatineerde handtekening, vintage lederen zakken… Ontdaan van alle vernis of vlekken die het in het verleden hebben bedekt… Maak ruimte in uw huis voor dit charmante stuk, dat elegantie en verfijning zal geven aan uw huis.

Combineer het dagelijkse leven met het plezier van spelen. De Excellence biljarttafel van Toulet verdient het om in het centrum van uw huis geplaatst te worden. In de eettafelpositie voor gezellige maaltijden of in de spelpositie voor levendige avonden, zal deze biljarttafel u dagelijks al het plezier van uitmuntendheid verschaffen!

De cottage biljarttafel is in de eerste plaats een klassieke biljarttafel die opvalt door de sobere schoonheid van zijn lijn en de harmonie van zijn verhoudingen. Zijn bijzonderheid is de dwarsbalk ter hoogte van de basis. Dat geeft het zijn charme.

Liefhebbers van mooie huizen van weleer, de Renaissance biljarttafel is voor u! Creëer de lieflijkheid van het leven thuis en deel spannende en levendige uren rond een spelletje biljart.

Ben je een fan van andere spellen? Tafeltennis– of pokerbladen kunnen ook worden aangepast aan uw klassieke biljarttafel.