Meubelen voor uw biljartzaal

Afdeling Decoratie » Meubelen voor uw biljartzaal

Meubel aangepast aan uw biljart
Met onze ervaring bieden wij u ook onze diensten aan om uw meubel op maat te maken.

U wenst een interieur waarin u zich thuis voelt, met meubelen die helemaal integreren in uw decoratie en die overeenkomen met uw ruimte en ook nog eens de precieze kleur hebben die u wenst. Billard Toulet wil u door het maken van meubelen op maat verder helpen bij het creëren van het interieur dat u wenst om zo uw biljart volledig tot zijn recht te laten komen. Dressoirkast, nachtkastje, bureaumeubel of zoals we net gezien hebben een barkast, banken, stoelen en krukken … Billard Toulet legt geen grenzen op aan uw wensen!
Stuur ons uw gegevens door samen met een precieze beschrijving van het gewenste meubel, de exacte afmetingen en de gewenste kleur. Wij sturen alles door naar ons ontwerp- en studiebureau en wij contacteren u met een betrouwbaar voorstel dat volledig naar uw wens is. U hoeft enkel nog een beetje geduld te hebben terwijl wij uw bestelling zo snel mogelijk op maat maken.

CONTACTEER ONS: 03.20.46.25.54 / toulet@billard-toulet.com

Afdekplaat voor uw biljarttafel:

Heeft u een biljart en wilt u die biljarttafel nog functioneler en praktischer maken? Dan kunt u kiezen voor een afdekplaat die past in uw interieur.  Vertel ons de afmetingen van uw biljart, de gewenste afdekplaat (hout, glas met kader of volledig in glas) en de gewenste kleur en wij gaan voor u aan de slag.

Platensteun voor uw biljart:

Terwijl u op de biljart speelt, wilt u natuurlijk ook uw afdekplaat veilig opbergen zodat ze niet beschadigd raakt door een val of een schok. Billard Toulet ontwikkelde een platendrager in massief hout en in de kleur van uw keuze om uw afdekplaat veilig te bewaren. Is uw afdekplaat in hout, in glas met een houten rand, volledig in glas of in twee of drie delen, wij zorgen dat uw platendrager volledig aangepast is aan uw afdekplaat.

meubels biljartruimte

Bar:

In perfecte cohesie met ons gamma biljarts biedt Toulet u ook traditionele, klassieke, moderne, design en functionele (met laden of met planken) barmeubelen aan die passen in uw interieur.

Banken:

De keuze van de zitmeubelen bij uw biljart is belangrijk. Wij hebben een groot aanbod banken die harmonieus passen in uw interieur en die qua afmetingen aangepast zijn aan uw biljarttafel (zowel de diepte van de zitruimte als de lengte van de bank). Onze banken zijn verkrijgbaar in massief hout en/of in metaal met een kleur naar keuze. Bepaalde modellen kunnen ook uitgerust worden met een enkele praktische opties zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om biljartkeus of ballen in op te bergen …

meubels biljartruimte

Stoelen/Krukken:

Billard Toulet heeft ook een heel groot aanbod stoelen en (bar)krukken om comfortabel te genieten met vrienden en familie aan uw tafel. In massief hout, in de kleur van uw keuze, bekleed met stof dat past bij uw biljartlaken …  Of kiest u voor een verhoogde Tolix, Guzzini My Chair, Décolupo, carbonvezel Mast3.0, …
U vindt zeker iets naar uw wens (en naar die van uw biljart)!

meubels biljartruimte
meubels biljartruimte
meubels biljartruimte
meubels biljartruimte