Biljarttafel

Afdeling Decoratie » Biljarttafel
De biljarttafel kan centraal in uw woning geplaatst worden en dat maakt het dan ook heel gezellig. Alle speltypes zijn mogelijk. U kunt uw biljart volledig naar uw eigen wens samenstellen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw biljart perfect in uw woning geïntegreerd kan worden (als eettafel, in uw bureau …). Wilt u meer weten over onze speltypes? Consulteer de biljartregels.

Heeft u geen plaats in uw interieur? Geen enkel probleem! U kunt ook kiezen voor een biljart die buiten geplaatst kan worden. Deze biljarts worden speciaal vervaardigd en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bent u al de gelukkige eigenaar van een biljart dan kunt u een afdekplaat kiezen om uw biljarttafel om te vormen tot eettafel of bureau. Billard Toulet kan ook zorgen voor de relooking van uw huidige biljart.

Billards Toulet beantwoord al uw vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

gepersonaliseerde biljarttafels

Biljarttafel met afdekplaat in glas

De glazen afdekplaat heeft een kader in massief hout in dezelfde kleur als uw biljart. De glazen afdekplaat is verkrijgbaar in 3 afwerkingen naar keuze: mat glas, doorschijnend glas of dambordpatroon. Met een afdekplaat in glas maakt u van uw biljart in geen tijd een eettafel en verrast u vast en zeker de genodigden. Het glas is veiligheidsglas van 6 mm dik en geschikt voor dagelijks gebruik.

Biljarttafel met houten afdekplaat

De afdekplaat in hout bestaat uit twee delen en is ook een uitstekend alternatief om uw biljart om te vormen tot bijvoorbeeld eettafel. De twee delen zijn heel licht en het is heel eenvoudig om beide delen te plaatsen. De houten afdekplaten hebben een systeem van glijders mannelijk-vrouwelijk om ervoor te zorgen dat de platen perfect bij elkaar aansluiten en hebben antislipvoetjes voor een perfecte stabiliteit. De houten afdekplaten kunnen in dezelfde kleur als uw biljart uitgevoerd worden.

gepersonaliseerde biljarttafels

Biljarttafel met volledige glasplaat

Bij de afwerking ‘full glass’ van de afdekplaat heeft het houten kader plaats gemaakt voor een chic en elegant materiaal: een biljarttafel met volledig transparantie. Zo kunt u wde kleur van uw afdekplaat matchen met de kleur van uw biljart. 4 afwerkingen naar keuze: zwarte of witte contour / volledig zwart of wit.

Alle biljarts uit de collectie Moderne Biljarts zoals de Klassieke Biljarts en de modellen Lambert, BlackLight en Sweet-home zijn transformeerbaar tot eettafel door middel van een afdekplaat in hout of glas. De afdekplaten zijn voorzien van beschermschuim om het kader van de biljart te beschermen.

Meer nog, voor de biljarts Empereur, Renaissance en Rochevilaine raden wij aan om te vertrekken vanuit een uitspringende afdekplaat. U kunt de afwerking nemen in glas of in hout of u personaliseert uw afdekplaat volledig naar wens!

gepersonaliseerde biljarttafels

Opbergen van de afdekplaten voor uw biljarttafel

Om uw afdekplaten heel eenvoudig op te bergen wanneer u biljart speelt hebben wij voor u een drager gemaakt in massief hout met 2 rails (om te vermijden dat de platen tegen elkaar schuren). U kan zelf de kleur kiezen die bij uw biljart past!

Kies uw biljarttafel

Onze biljarttafels hebben een hoogte van 66 cm (vloer, onder de biljart). De verstelschroeven (die geplaatst worden onder elke poot) garanderen een perfecte vlakheid van het speloppervlak en laat u toe om uw biljarttafel eventueel een beetje hoger te plaatsen voor een hoger comfort. Eettafels hebben meestal een hoogte van ongeveer 70 cm (afhankelijk van het model).

Het aantal personen dat rond uw biljarttafel/eettafel kan plaats nemen, hangt af van de afmetingen van uw biljart (zie schema’s).  Voordeel van een biljart die omgevormd kan worden: bij de meeste modellen staan de poten aan de binnenkant van de tafel en zo kunnen er gemakkelijk en comfortabel 2 tot 3 personen (afhankelijk van de afmetingen van de biljart) plaats nemen op de lange kant.

Wij hebben ook stoelen die bij uw biljart passen: stoelen met een zitting in riet of stof (kleur van uw biljartlaken), moderne stoelen in plexiglas of in leder bijvoorbeeld … Daarnaast hebben wij ook banken die bij uw biljart passen: heel handig om onder uw biljarttafel te glijden als u een spelletje biljart speelt. Bekijk het volledige aanbod meubelen.

gepersonaliseerde biljarttafels

Afmetingen: 190 of 210 / Aantal tafelgenoten: 10

gepersonaliseerde biljarttafels

Afmetingen: 220 / Aantal tafelgenoten: 12

gepersonaliseerde biljarttafels

Afmetingen: 240 / Aantal tafelgenoten: 14

gepersonaliseerde biljarttafels

Afmetingen: 260 / Aantal tafelgenoten: 16

gepersonaliseerde biljarttafels

Afmetingen: 280 / Aantal tafelgenoten: 18