Over ons

Over ons

Billards Toulet werd opgericht in 1857 door M. Toulet. In 2008 werd het bedrijf overgenomen door Marc-Alain Deledalle (foto)

 

gepersonaliseerde biljarttafels

Dankzij de rijke geschiedenis van Billards Toulet werd er heel wat ervaring opgebouwd en beschikken we nu over expertise en knowhow.
Vandaag bieden wij op maat gemaakte klassieke biljarts, moderne biljarts, salonbiljarts en ook competitiebiljarts aan.

U kunt de precieze configuratie van uw biljart kiezen naar uw wens en smaak: spelwijze (Frans, Amerikaans of gemengd), afmetingen van de biljart, kleur van het hout, kleur van het laken, afdekplaat naar keuze om uw biljart om te vormen tot bijvoorbeeld eettafel, pingpongtafel of pokertafel of om eender wel spel te spelen met vrienden of familie.

Uw smaak heeft voor ons geen grenzen!

Kiezen voor Billards Toulet betekent kiezen voor een 100% Frans productieproces. Onze biljarts worden allemaal vervaardigd in het atelier in het noorden van Frankrijk, te Bondues, dicht bij Rijsel. Wij zijn een ploeg van 26 gespecialiseerde technici die met hun ervaring en knowhow samen werken aan de vervaardiging van uw biljart: lassen, schrijnwerk, vernissage, bekleding, afwerking, assemblage, verpakking, levering en installatie.

Twee jaar geleden startte Billards Toulet ook de samenwerking met Mathieu Debuchy voor de creatie van Debuchy by Toulet om zo dezelfde afwerking en dezelfde kwaliteit te kunnen aanbieden aan liefhebbers van tafelvoetbal.