Moderne biljarts

Biljarts » Moderne biljarts

Toulet hedendaags en modern biljart

De modern biljart collectie bestaat uit moderne biljarttafels die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Elk heeft zijn eigen specifieke kenmerken wat betreft frame en poten, u vindt de biljarttafel waar u altijd van gedroomd heeft. Verkrijgbaar in alle speelstanden en om te bouwen tot eettafel, hoef je alleen nog maar het model te kiezen:

Kies voor een hedendaagse biljarttafel van Franse makelij:

Dankzij onze knowhow kunnen wij uw biljarttafel omtoveren tot een uniek meubelstuk. Personaliseer uw biljarttafel zodat hij perfect bij uw interieur past en het centrale object van uw woonkamer wordt. Elk model heeft namelijk aanpasbare kenmerken: speelwijze, grootte van de biljarttafel, afwerking van het frame, kleur van het tapijt, lederen zakken, enz. U vindt al deze informatie op de productfiches van elke biljarttafel.

Ontdek meer over de hedendaagse biljarttafels van Toulet:

  • Purity: deze biljarttafel met rechte rondingen en massief eikenhout is ideaal voor verfijnde interieurs. Voeg een van onze bladen toe (glas, hout of glas en hout) en het wordt een tafel.
  • Broadway: deze hedendaagse biljarttafel is volledig aanpasbaar zoals al onze biljarttafels, zodat hij gemakkelijk bij de rest van uw interieur past.
  • Club: een biljarttafel met 3 strepen in de massief eiken poten voor een chique en elegante afwerking.
  • Roundy: een design en technische biljarttafel met een topafwerking (hout, lederen zakken, biljartpoten…).
  • Leather: een biljarttafel met een lederen afwerking. Voor meer originaliteit bieden wij krokodillenleer, struisvogelleer, koeienleer… En om verder te gaan, ontdek onze op maat gemaakte lederen meubelen.
  • Factory: een eigentijdse biljarttafel met poten met roesteffect voor een industriële, loft-sfeer in uw huis.
  • Eco designed: volledig ontworpen voor een ecologisch georiënteerde productie, blijft deze biljarttafel toch een technische biljarttafel zoals al onze hedendaagse biljarttafels.
  • Pop: Het zit hem allemaal in de voeten, een atypische vorm geïnspireerd op de jaren 80. Een moderne biljarttafel voor extravagante decoratieve sferen.

Die verandert in een eettafel

Het is mogelijk een biljartliefhebber te zijn zonder thuis een biljartzaal te hebben. Al onze moderne en hedendaagse biljarttafels kunnen worden omgevormd tot een tafel.
Na een diner met vrienden of familie, waarom niet een spelletje biljart spelen? Alle spelvormen zijn mogelijk: American, French, 8 Pool, Mixed, Golf… Met de table top optie kunt u het plezier variëren en de ruimte optimaliseren. Ontdek de verschillende stijlen van tafelbladen.