Teak

Biljart Outdoor
Biljarts » Biljart Outdoor » Teak

Biljart Teak

De prachtige zonnige dagen komen eraan, geniet van de heerlijke lucht en geniet van onze biljarts die geschikt zijn om in open lucht geplaatst te worden!

100% personaliseerbaar

Toulet levert de biljart van uw dromen. Een biljart die voldoet aan uw wensen en die volledig past binnen uw interieur. Toulet geeft u de mogelijkheid om uw biljart zelf samen te stellen op maat, om hem te personaliseren van A tot Z om er een echt uniek exemplaar van te maken …

Configureer de biljart van uw dromen: kies de afmetingen van uw biljart (van 190 cm tot 380 cm), kies de spelwijze (Amerikaans biljart, 8 pool, Franse biljart, snooker, gemengd spel), kies de kleur van het laken (special outdoor waterafstotend en anti-UV): petrol blauw, antracietgrijs, oud roze, écru.

De eerste stap is de keuze van het hout. De biljart wordt vervaardigd in gecertificeerd massief teakhout. Het is teakhout van een uitzonderlijke kwaliteit afkomstig uit Myanmar. Het is een nobele houtsoort, zonder fouten en van een topkwaliteit. Het is speciaal behandeld voor gebruik buiten.

Daarna heeft u heel wat opties bij de keuze van uw kader. Voor wat esthetiek betreft wordt hij voorgesteld in rechte afwerking of met groeven: – zuiver – vernist – gekleurd (lichte eik, gemiddelde eik, donkere eik …) – met effect (antieke look, gebleekt, cérusé, verouderd…) – geschilderd.

Kiest u voor schilderen dan kiezen we samen het frame (gevulde poriën of half-open poriën om de nerven van het hout zichtbaar te laten), de precieze kleur volgens de nuances van de RAL-kleuren en de afwerking, zijnde: mat – satijn – gelakt – gemetalliseerd.

U werkt uw droombiljart helemaal af door de keuze van de poten van uw biljart Teak. Er zijn tientallen mogelijkheden om uw biljart  een moderne, trendy, retro of klassieke look te geven: – rechte poten: bekleed met hout, geborsteld inox, elektrolytisch gepolijst of bekleed met spiegels – schuin afgewerkt – Louis XVI (halve ringen) – Louis Philippe.

U hoeft enkel nog uw keuze te maken …

100% outdoor :

Het chassis en het balretoursysteem zijn behandeld tegen roest en voorzien van speciaal tapijt voor gebruik buiten. De hele biljart is waterdoorlatend en de vijzen zijn gemaakt van inox. Speciaal polyesterlaken voor gebruik buiten: waterafstotend laken. Pockets in rubber, gegalvaniseerde leisteen. Wordt geleverd met beschermingshoes en met grafietkeus met toppen in plastic.

100% moduleerbaar

Kies een afdekplaat om uw  billjart om te vormen tot eettafel … Het is een eenvoudige, leuke, alternatieve en moderne manier voor al uw momenten met vrienden of familie. Kies uit onze 100% glazen afdekplaten: transparant, mat of geruit glas.

100% ontspanning

Wat betekent biljart voor u? Plezier, concentratie, passie, spel, competitie, een karaktervol meubel … één ding is zeker: het brengt mensen samen!

Geniet van de fijne gezellige momenten rond uw biljart tijdens de mooie zomermaanden, in uw veranda, op uw terras …
Multi-spel is mogelijk zodat de hele familie kan meespelen met Franse biljart, 8 pool of Amerikaanse biljart. En tussen de zwempartij en het spelletje biljart kunt u uw tafel omvormen tot eettafel of ontbijttafel!

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties:

billard classique -billard design - billard table-billard inox-Billard design contemporain Broadway - billard Toulet-billard cuir - billard mixte