Biljarts

Biljarts

Biljarts: ontdek onze collectie

Bent u biljartfan of speelt u in competitie? Onze biljarts zullen u zeker kunnen verleiden door hun design, hun techniciteit en hun hoge graad van afwerking. Wij bieden biljarts aan in 8 verscheidene gamma’s: van de meest klassieke biljart tot de meest trendy biljart.

Onze gamma’s zijn niet enkel aangepast aan uw speelstijl maar ook en vooral aan uw interieur. Laat u verleiden door de zuivere lijnen van de Blacklight (gamma design biljart) of door de techniciteit van onze competitiebiljarts.

En in één enkele klik: configureer uw biljart naar keuze dankzij onze online configurator of vraag online een offerte aan als u uw keuze al gemaakt heeft.

Een volledig aanbod biljarts 100% made in France.

Toulet garandeert een 100% franse productie. Alles gebeurt in de ateliers van Toulet in het Noorden van Frankrijk, van de keuze van de beste materialen (keuze van het soort hout) tot de kwaliteitscontrole voor vertrek. De producten wordt gemaakt op vraag en naar wens van de klant: kleur, afmetingen, opties … De ploeg van Toulet behartigt ook de levering en de installatie  van uw biljart en dat wereldwijd! Wacht niet langer en configureer nu al uw biljart: configurateur.billard-toulet.com/