Biljarts

Biljarts

Biljarts: ontdek onze collectie

Bent u biljartfan of speelt u in competitie? Onze biljarts zullen u zeker kunnen verleiden door hun design, hun techniciteit en hun hoge graad van afwerking. Wij bieden biljarts aan in 8 verscheidene gamma’s: van de meest klassieke biljart tot de meest trendy biljart.

Onze gamma’s zijn niet enkel aangepast aan uw speelstijl maar ook en vooral aan uw interieur. Laat u verleiden door de zuivere lijnen van de Blacklight (gamma design biljart) of door de techniciteit van onze competitiebiljarts.

En in één enkele klik: configureer uw biljart naar keuze dankzij onze online configurator of vraag online een offerte aan als u uw keuze al gemaakt heeft.

Van het spelplezier tot de kwaliteit van het ontwerp, onze biljarttafels voldoen aan al uw wensen. Laat u verleiden door de pure rondingen van de Blacklight (designreeks), waardeer de elegantie en nobele lijnen van de vintage Emperor biljarttafel (klassieke reeks) of test de kwaliteit en techniciteit van onze wedstrijdbiljarts.

Aanpasbaar biljart

Wilt u een interieur dat op u lijkt en dat uniek is? Onze assortimenten, van klassiek tot design, passen perfect in uw huis. Of u nu een amateur bent of een echte professional, bezwijk voor het plezier van deze technische en kwalitatieve biljarts.

Met onze configurator, een echt hulpmiddel op maat, kunt u uw model selecteren en in zijn omgeving bekijken. Van de keuze van een foto die bij uw interieur past, tot het model van de biljarttafel, tot de stijl van het onderstel, tot de kleur van het tapijt en de ballen, alles is 100% personaliseerbaar!

Heeft u vragen over het aanpassen van het Toulet biljart? De beschikbare materialen, de kleuren op maat, de benodigde ruimte voor de installatie? Ontdek de rubrieken Advies en Decoratie, waar we u alle advies geven om uw biljarttafel te kiezen. Onze experts zijn ook beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Met één klik doet u uw aanvraag direct online na het configureren van uw biljarttafel. En als je al een keuze hebt gemaakt uit het aanbod, vraag dan direct online een offerte aan.

Een assortiment biljarts 100% Made in France!

Toulet biljart garandeert 100% Franse productie. Van het ontwerp tot de vervaardiging van het biljart, van de keuze van de grondstoffen (keuze van de houtsoort) tot de kwaliteitscontrole voor vertrek, alles gebeurt in de ateliers van Toulet in het noorden van Frankrijk.

De producten worden op bestelling gemaakt, met respect voor ieders wensen: kleuren, afmetingen, opties… Het Toulet-team zorgt ook voor de levering en installatie van uw biljarttafel over de hele wereld! Wacht niet langer en configureer nu uw biljarttafel.

Modellen beschikbaar in alle spelmodi

Bent u op zoek naar een Amerikaanse, Engelse, snooker-, carambole- of golfbiljarttafel? Elke biljarttafel van Toulet is verkrijgbaar in verschillende speelwijzen, zodat elke speler het model kan vinden dat bij hem of haar past. Het is ook mogelijk het plezier te variëren met de gemengde biljarttafel die Amerikaans of Engels biljart combineert met carambole door het toevoegen van pluggen of kussens.

Kiezen voor het biljart van Toulet betekent kiezen voor een eeuw Franse knowhow.