Design Biljarts

Biljarts » Design Biljarts

Toulet vernieuwt zich voortdurend en biedt design biljarttafels die even verrassend zijn als altijd. Elke design biljarttafel heeft zijn eigen universum en laat iedereen toe het model te vinden dat bij hem past. Futuristische vormen, verrassende materialen, ontdek de designcollectie.

Amerikaans biljart, carambole, snooker, Engels biljart of gemengd biljart, u kunt uw spelwijze kiezen bij het inrichten van uw design biljarttafel.

Een unieke design biljarttafel kopen

Elk van onze design biljarttafels is een genummerd stuk, gemaakt in Frankrijk:
Bent u op zoek naar een originele biljarttafel die de traditionele codes doorbreekt? Ontdek onze designmodellen. Elke biljarttafel is verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende speelwijzen, zodat iedereen de biljarttafel kan vinden die perfect in zijn interieur past. Dankzij de aanpassingsmogelijkheden, zoals de lakafwerking, de kleur van het tapijt of de keuze van de lederen zakken, is elke creatie uniek. Al onze design biljarts zijn 100% aanpasbaar. Voor een biljarttafel die op u lijkt, ga naar onze configurator.

  • Pearl: ontdek de innovatie van een hightech biljarttafel die visueel even licht is als een klassieke tafel.
  • Megève: een design biljarttafel gemaakt van oud hout uit oude bergchalets. Het brengt warmte in uw interieur.
  • Loft: edele materialen gekoppeld aan de sterkte van roestvrij staal voor een design biljarttafel met karakter. Bezwijk voor de pure lijnen van de Loft biljarttafel.
  • Full loft biljarttafel heeft ook een roestvrijstalen schuif.
  • Le Lambert: enkele jaren geleden werkte Billiards Toulet samen met professioneel biljarter om een high-tech design blackball tafel te creëren. Deze is ook verkrijgbaar in een eettafelversie.
  • Blacklight is veel meer dan een biljarttafel. Het is een designmeubel dat trots in uw woonkamer of speelkamer kan staan.
  • Manhattan slaagt erin moderniteit, adel en design in één biljarttafel te verenigen.
  • Luxury is de design biljarttafel bedacht door de Amerikaanse biljartkampioen Vincent Facquet.
  • Bitalis: Toulet Billiards heeft ook samen met de Franse professionele biljarter Richard Bitalis een biljarttafel met elegante rondingen ontworpen, die nu in een Amerikaanse versie verkrijgbaar is.

Creëer uw eigen ontwerp vrijetijdsruimte

Wilt u een speelruimte op maat maken die bij uw biljart past? Laat u inspireren door onze biljartkamer meubels en andere design accessoires voor uw interieur projecten! Ons team van ontwerpers is ook beschikbaar om meubels op maat te maken. Contacteer ons rechtstreeks via e-mail of telefoon voor elk specifiek project.