Pearl

Designbiljart
Biljarts » Design Biljarts » Pearl

Biljart Pearl

De techniciteit van een designbiljart met de puurheid en eenvoud van een tafel.

100% personaliseerbaar

Toulet levert de biljart van uw dromen. Een biljart die voldoet aan uw wensen en die volledig past binnen uw interieur. Toulet geeft u de mogelijkheid om uw biljart zelf samen te stellen op maat, om hem te personaliseren van A tot Z om er een echt uniek exemplaar van te maken …

De Pearl, een prachtige designbiljart, werd gecreëerd in een sfeer van esthetiek om te voldoen aan de vraag van zij die dromen van een tafel die omgevormd kan worden tot biljart … Het kader en de fijne, smalle en zuivere poten van dit model passen perfect in elk interieur. Zo heeft u naast een prachtig meubelstuk ook een prachtige en stevige biljart met ingebouwd metalen frame.

Kies de kleur van uw biljart uit meer dan 200 referenties met matte, gelakte of metaalkleurige afwerking naar keuze. Uw Pearl kan ook bekleed worden met massief hout (kernhout op maat: eik, notenhout, ebbenhout, mahoniehout …).

100% moduleerbaar

Configureer de biljart van uw dromen: van de buitenafmetingen (van 210 tot 260 cm) tot in de kleinste details: zwarte rubberen pockets of pockets in leder (meer dan 100 kleuren), optie tot multiplay door toevoegen van plugs, 30 verscheidene kleuren voor het laken naar keuze en aangepast aan elk speltype.

Kies voor een afdekplaat om uw biljart om te vormen tot tafel in uw eetkamer … Het is een eenvoudige, leuke, alternatieve en moderne manier voor al uw momenten met vrienden of familie. Kies zelf uw afdekplaat:

– 100 % hout

– 100% helder glas, mat glas of gekleurd glas

– glas in houten kader: 3 glassoorten (transparant, ondoorschijnend of dambordpatroon)

Met een tapijt kunt u uw afdekplaat ook omvormen tot bijvoorbeeld pokertafel. Denk ook aan bijpassende stoelen, banken en barkrukken op maat!

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties:

billard classique -billard design - billard table-billard inox-Billard design contemporain Broadway - billard Toulet-billard cuir - billard mixte