Lambert Tafel

Designbiljart
Biljarts » Design Biljarts » Lambert Tafel

Biljart Lambert Tafel

Dit is het product van een geslaagde samenwerking tussen Toulet en Christophe Lambert. Deze hoogtechnologische blackball biljart kreeg één van de meest moderne designs. De biljart Lambert werd goedgekeurd door de Franse biljartfederatie (Fédération Française de Billard).

100% personaliseerbaar

Toulet levert de biljart van uw dromen. Een biljart die voldoet aan uw wensen en die volledig past binnen uw interieur. Toulet geeft u de mogelijkheid om uw biljart zelf samen te stellen op maat, om hem te personaliseren van A tot Z om er een echt uniek exemplaar van te maken …

De biljart Lambert heeft een behuizing van geborsteld inox en het personaliseren van dit model start bij de keuze van de gelaagdheid op het kader. Een ongelooflijke keuze aan kleuren: klassiek en meer dan honderd tinten met effecten zoals hout, steen, metaal of zelfs fluo en glitter … Alles kan mat, gesatineerd of glanzend afgewerkt worden.

Ga nog verder in uw creatie en kies voor bijpassende pockets, in rubber of in leder (meer dan 100 kleuren). Vergeet ook de opties niet: witte of gekleurde LED’s, op stroomnet of op batterij, muntautomaat (mechanisch of elektronisch), stickers op de zijkanten, afdekplaten in hout of glas om uw biljart als tafel te gebruiken … Zo kunt u uw biljarttafel ook ombouwen tot pokertafel door middel van een speciaal tapijt. Denk ook aan bijpassende stoelen, banken en barkrukken!

Qua techniek beantwoorden de rubberen banden in L-profiel aan alle competitienormen. Ook het tapijt Simonis (Amerikaanse biljart) of Strachan (Engelse blackball) voldoet aan diezelfde strenge normen. Het geluidsarme balretoursysteem en de verstelschroeven van 65 mm diameter om de biljart waterpas te plaatsen garanderen een optimale spelkwaliteit.

De enige biljarttafel die aangepast is voor personen met een verminderde mobiliteit. Deze elegantie biljarttafel werd ontworpen door onze biljartkampioen Christophe Lambert en al van bij het begin van het concept was de bedoeling deze biljart geschikt te maken voor elk type speler. Zo is dit de enige biljart die aangepast is voor mensen met verminderde of beperkte mobiliteit.

+ meer informatie over Christophe Lambert

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties:

billard table