BlackLight

Designbiljart
Biljarts » Design Biljarts » BlackLight

Biljart Blacklight

De Amerikaanse designbiljart bij uitstek!

In de geest van design hebben we deze keer een resoluut verschillende biljart gecreëerd. Wij zijn te rade gegaan bij het ‘Institut Supérieur de Design’. Onze designers hebben lang samengewerkt met studenten over de keuze van de materialen, de harmonie van de vormen, en de kwaliteit van deze buitengewone biljart. De kwalitatieve designbiljart wordt volledig op maat gemaakt. Elke biljart die onze Franse fabriek verlaat is een genummerd en uniek exemplaar.

100% personaliseerbaar

Toulet levert de biljart van uw dromen. Een biljart die voldoet aan uw wensen en die volledig past binnen uw interieur. Toulet geeft u de mogelijkheid om uw biljart zelf samen te stellen op maat, om hem te personaliseren van A tot Z om er een echt uniek exemplaar van te maken … De Blacklight is door zijn unieke vorm niet zomaar een designbiljart in onvervormbaar staal. Het is een echt meubelstuk dat volledig deel zal uitmaken van uw interieur. Kies het kleur van uw Blacklight uit meer dan 500 kleurreferenties voor staal. Het gebruikte staal wordt ook gebruikt voor de carrosserie van wagens.

Kies een bijpassend sierstuk en het retoursysteem in hetzelfde kleur als de biljart of kies er net voor om het onvolledig te maken om nog origineler te zijn. Matte afwerking, gelakt of metaallook naar keuze.

100% moduleerbaar

Configureer de biljart van uw dromen: van de buitenafmetingen (240 cm of 280 cm) tot in de kleinste details: kleur van de lederen pockets (meer dan 100 kleuren), optie tot multispel door het toevoegen van plugs, optie afwerking voor binnen of buiten, sierluchter met LED’s (wit of gekleurd), geluidsinstallatie Atao met aansluiting voor MP3 en Bluetooth, 30 verschillende tapijtkleuren aangepast aan de gewenste spelwijze.

Kies een houten afdekplaat om uw designbiljart Blacklight om te vormen tot eettafel …  De afdekplaat kan ook omgevormd worden tot pokertafel door een speciaal tapijt te gebruiken. En denk ook aan stoelen, banken en barkrukken op maat in lijn met het design van uw biljart!

Het is een eenvoudige, leuke, alternatieve en moderne manier voor al uw momenten met vrienden of familie.

Om alles nog praktischer te maken stellen wij ook de afdekplaathouder en de stalen keuhouder op voet voor in hetzelfde design als uw biljart.

+ meer informatie over de BlackLight 

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties:

billard design - billard luxe
- billard luxe