Empereur Luxe

Billard Héritage
Biljarts » Klassieke Biljart » Empereur Luxe

Biljart Empereur Luxe

De lijn met de schuine kanten van de Empereur Luxe, geïnspireerd op een 19de eeuwse stijl,  zal voor kenners als een evidentie gezien worden. 

De Empereur Luxe integreert alle innovatie van Toulet en brengt alle voordelen van een klassieke competitiebiljart met zich mee: stil, competitielaken, precisie, spelaanduidingen en souplesse.

De Luxeversie van de Empereur onderscheidt zich door een heel hoge afwerkingsgraad. Een luxueus kernmassief meubelwerk, een reliëf geaccentueerd door een handgemaakt afgerond kader en lederen pockets.

100% personaliseerbaar

Al onze modellen, om het even hoe groot, worden gemaakt om zo eenvoudig mogelijk mee te spelen. Keuze van het hout, details van het frame, vorm van de voeten. U hoeft enkel nog de kleur van het kader en de kleur van het tapijt te kiezen.

Toulet levert de biljart van uw dromen. Een biljart die voldoet aan uw wensen en die volledig past binnen uw interieur. Toulet geeft u de mogelijkheid om uw biljart zelf samen te stellen op maat, om hem te personaliseren van A tot Z om er een echt uniek exemplaar van te maken …

De eerste stap is de keuze van het hout. De Empereur Luxe wordt gemaakt uit massief hout.

Daarna heeft u heel wat opties bij de keuze van uw kader. Voor wat esthetiek betreft wordt hij voorgesteld in rechte afwerking of met groeven: – zuiver – vernist – gekleurd(lichte eik, gemiddelde eik, donkere eik …) – met effect (antieke look, gebleekt, cérusé, verouderd…) – geschilderd.

Kiest u voor schilderen dan kiezen we samen het frame (gevulde poriën of half-open poriën om de nerven van het hout zichtbaar te laten), de precieze kleur volgens de nuances van de RAL-kleuren en de afwerking, zijnde: mat – satijn – gelakt – gemetalliseerd.

U werkt uw droombiljart helemaal af door de keuze van de poten van uw klassieke biljart. Er zijn tientallen mogelijkheden om uw biljart  een moderne, trendy, retro of klassieke look te geven: – rechte poten: bekleed met hout, geborsteld inox, elektrolytisch gepolijst of bekleed met spiegels – schuin afgewerkt – Louis XVI (halve ringen) – Louis Philippe.

Heel origineel is het bekleden van uw biljart van de pockets tot de voeten met leer (rund, struisvogel, krokodil). Of wat denkt u van het versieren van de merkpunten met Swarovski … Kleur en textuur kunnen aangepast worden naar wens!

U hoeft enkel nog uw keuze te maken …

100% aanpasbaar

Configureer de biljart van uw dromen: van de buitenafmetingen (van 190 cm tot 380 cm) tot in de kleinste details: zwarte rubberen pockets of lederen pockets (meer dan 100 kleuren) ; 30 verschillende tapijtkleuren aangepast aan de gewenste spelwijze.

Wij maken uw klassieke biljart op maat en volledig naar uw wens!

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties:

billard vintage -billard classique - billard ancien
billard vintage -billard classique - billard ancien