Pearl Kerrock

Biljart Outdoor
Biljarts » Biljart Outdoor » Pearl Kerrock

Pearl Kerrock®

De biljart Pearl Kerrock® is een biljart voor buitengebruik en zal dankzij zijn pure design zeker een plaatsje vinden op uw terras, in uw patio of onder uw pergola. De Kerrock is een elegante biljart die duurzaamheid van natuurlijke steen vombineert met de schoonheid van keramiek.

Geniet buitenshuis van het spel met vrienden en familie!

100% personaliseerbaar

Uw biljart weerspiegelt uw persoonlijkheid, uw smaak.

Waar uw biljart voorheen misschien een plaats kreeg in uw interieur kan hij voortaan ook buiten een plaats krijgen en kan hij volledig geïntegreerd worden in uw omgeving.

Maak uw biljart uniek en personaliseer uw biljart volledig naar wens: kies de afmetingen van uw biljart (van 190 cm tot 260 cm), kies de spelwijze (Amerikaans biljart, 8 pool, Franse biljart, snooker, gemengd spel), kies de kleur van het laken (special outdoor waterafstotend en anti-UV): petrol blauw, antracietgrijs, oud roze, écru.

Biljarts outdoor versie

Toulet breidt het gamma biljarts voor buitengebruik uit met de komst van de Pearl Kerrock®. Hij is van nature uit voorzien op gebruik buitenshuis. De Kerrock® is gemaakt uit een samengesteld materiaal waarvan de basiselementen hydroxyde van aluminium en een acrylpolymeer zijn. De KERROCK® is zacht, niet poreus en homogeen.

Dit product combineert de duurzaamheid van natuurlijke steen met de schoonheid van keramiek. De duurzaamheid, de versccheidene kleuren, de ongelimiteerde gebruiksmogelijkheden en de speciale vorm maken dit tot een heel speciaal product.

De biljart Pearl Kerrock® heeft een gegalvaniseerd chassis en gegalvaniseerde vijzen. Het balopvangsysteem is behandeld tegen roest en voorzien van speciaal tapijt voor gebruik buiten. De hele biljart is waterdoorlatend en de vijzen zijn gemaakt van inox. De biljart Pearl Kerrock® wordt geleverd met een beschermingshoes tegen vocht en met grafietkeus met toppen in plastic.

100 % decoratief

Kies zelf een kleur uit het brede aanbod kleuren om uw biljart te personaliseren.

100 % moduleerbaar

Voeg een afdekplaat tot om uw biljart om te vormen tot eettafel. Het is een snelle en eenvoudige manier om fijne momenten te beleven met familie en vrienden. Keuze uit afdekplaten volledig in glas of glas met kader Kerrock® of Kerrock®.

100 % ontspanning

Houdt u van biljart voor zijn decoratieve, ludieke kant of voor zijn competitieve of gezellige kant … één ding is zeker: een biljart brengt mensen met een passie voor het spel samen! Biljart wordt gespeeld onder familie, met vrienden, van 7 tot 107 jaar en garandeert uren spelplezier en gezellige momenten.

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties: