Freijo

Biljart Outdoor
Biljarts » Biljart Outdoor » Freijo

Biljart Freijo

De biljarts uit het gamma Freijo vinden vanzelf een plaatsje op uw terras, in uw patio of onder uw pergola. Ze zijn volledig vervaardigd voor gebruik buitenshuis. Geniet van de uren spelplezier buiten met vrienden en familie.

100% personaliseerbaar

Uw biljart weerspiegelt uw persoonlijkheid, uw smaak.
Waar uw biljart voorheen misschien een plaats kreeg in uw interieur kan hij voortaan ook buiten een plaats krijgen en kan hij volledig geïntegreerd worden in uw omgeving.
Maak uw biljart uniek en personaliseer uw biljart volledig naar wens: kies de afmetingen van uw biljart (van 190 cm tot 380 cm), kies de spelwijze (Amerikaans biljart, 8 pool, Franse biljart, snooker, gemengd spel), kies de kleur van het laken (special outdoor waterafstotend en anti-UV): petrol blauw, antracietgrijs, oud roze, écru.

Biljarts outdoor versie

Toulet heeft een groot aanbod biljarts Freijo. Kies uw model uit: Broadway, Club, Roundy, Purity, Loft, Pop. Om de biljart buiten te kunnen gebruiken worden ze allemaal gemaakt in Freijo-hout. Freijo is een endemische houtsoort uit Brazilië die dicht bij teak aanleunt. Het is een houtsoort die heel gewaardeerd wordt voor zijn kwaliteit en duurzaamheid. et is natuurlijk behandeld voor een gebruik buitenshuis.

De biljarts uit het gamma Freijo hebben een stevig chassis en gegalvaniseerde verstelschroeven. Het opvangsysteem voor de ballen is behandeld tegen roest en voorzien van speciaal tapijt voor gebruik buitenshuis. Het opvangsysteem is tevens doorboord met gaten om het water te laten weglopen en bij de contructie worden vijzen in inox gebruikt. De biljarts uit het gamma Freijo worden geleverd met een beschermhoes tegen vocht en met grafiet keus met toppen in plastic.

100% decoratief

U kunt kiezen voor de natuurlijke houtkleur of kiezen voor één van de 500 lazuurbeitskleuren. Deze verzekeren een bescherming tegen UV-stralen, weersomstandigheden en garanderen een optimaal resultaat.

100% moduleerbaar

Kies een afdekplaat om uw  billjart om te vormen tot eettafel … Het is een eenvoudige, leuke, alternatieve en moderne manier voor al uw momenten met vrienden of familie. Er is een groot aanbod afdekplaten – 100 % hout – 100% helder glas, mat glas of gekleurd glas – glas met houtrand: 3 soorten afwerking van het glas (transparant, mat, geruit).

100% ontspanning

Houdt u van biljart voor zijn decoratieve, ludieke kant of voor zijn competitieve of gezellige kant … één ding is zeker: een biljart brengt mensen met een passie voor het spel samen! Biljart wordt gespeeld onder familie, met vrienden, van 7 tot 107 jaar en garandeert uren spelplezier en gezellige momenten.

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties: