Blackball

Ontspanningsbiljart
Biljarts » Biljart Muntautomaat » Blackball

Biljart Blackball

Toulet creëerde de Blackball: een biljart die eenvoud en techniciteit verenigt. Deze biljart biedt een onberispelijke spelkwaliteit en is goedgekeurd door de FFB!

Technische eigenschappen:

Nagevormd kader, behuizing en poten in geborsteld inox. Verstelschroeven van 65 mm diameter om de biljart mooi waterpas te zetten.

100% personaliseerbaar:

Kleur van de biljart: zwart.
Kleur van het laken naar keuze: meer dan 18 kleuren!
Hier vindt u alle kleuren!

100% kwaliteit:

Openingen conform competitienormen, leisteen uit één blok 19mm. Rubberen stootbanden in L-profiel beantwoorden aan de competitienormen. Geluidloos balretoursysteem. Laken van competitiekwaliteit van het merk Strachan.

100% moduleerbaar:

Meerdere opties mogelijk: stickers op de zijkanten (sticker naar wens), lederen pockets (kleur naar keuze: kastanje, zwart, bordeaux, crème, wit), mechanische muntautomaat.

De biljart blackball geeft u een onberispelijke spelkwaliteit en een ongelimiteerde keuze om uw biljart naar uw wens samen te stellen. Alle biljarts, en in het bijzonder de blackball biljart, worden gecontroleerd door Christophe Lambert. Wie anders dan de wereldkampioen zelf kan beter de kwaliteit van uw biljart garanderen?

Hier vindt u een samenvattende tabel met mogelijke opties: