Onderhoud

Universum Blacklight – Designbiljart » Technische eigenschappen » Onderhoud

Hoewel het onderhoud beperkt is zal een verzorgde Blacklight biljart toch stralen in al zijn elegantie gedurende jaren!

Het laken en de pockets mogen regelmatig geborsteld worden en voor een grondiger reiniging mag het laken ook gestofzuigd worden (zet de stofzuiger niet in de hoogste stand maar wel in de laagste stand om te vermijden dat het laken losgetrokken wordt). De biljart zelf kan door middel van een droge microvezeldoek stofvrij gemaakt worden en met een licht vochtige doek van sporen of vuil ontdaan worden.

Wanneer er ernstige sporen zichtbaar zijn op de biljart dan kunt u ook polish gebruiken om die sporen te verwijderen. Het is ook belangrijk om jaarlijks de lederen pockets te behandelen met een voedend product. Wanneer de biljart verplaatst is dan moet hij ook opnieuw afgesteld worden door middel van de schroeven.

En ook de accessoires kunnen onderhouden worden om de volledige setting van de biljart in topconditie te plaatsen en optimaal te kunnen genieten van het spel. U kunt de ballen reinigen met een speciale Aramith polish en u kunt de keus, die na ongeveer twee jaar vervangen kunnen worden, onderhouden door ze regelmatig met een microvezeldoek te reinigen om gebruikssporen te wissen.

nuancier billard design Blacklight
configurateur billard design Blacklight
mode de jeu billard design Blacklight

Alles weten over het Universum Blacklight

Ontdek alle nieuws over de Blacklight biljart, maar ook over het gamma van het Universum Blacklight.

Meer informatie … 

Onze ploeg beantwoordt al uw vragen! Aarzel niet om onze catalogus over het Universum Blacklight aan te vragen.