Atelier

Universum Blacklight – Designbiljart » Technische eigenschappen » Atelier

Les billards toulet, le choix de la qualité

Het productieatelier bevindt zich in het noorden van Frankrijk, avenue du Général De Gaulle nummer 600 te Bondues. De fabriek van Toulet is meer dan 7500 m² groot en heeft een showroom van 600 m² en een werkatelier van 3500 m².

Wij verwelkomen u graag in onze fabriek voor een persoonlijke rondleiding om het productieproces van dichtbij te bekijken. Na het bezoek ontvangt u onze geschenkboek BlackLight, meer dan 100 pagina’s om al onze prestigieuze modellen rustig te kunnen bewonderen!

Aarzel niet ons te contacteren: +33 (0)3 20 46 25 54

Alle stappen van het productieproces van de BlackLight: het lasersnijden van de staalplaten,  het krommen van de staalplaten,  het vormgeven, het lassen, het afslijpen en de afwerking, het keramisch verven en vernissen, het thermovormen en het maken van de accessoires …

Bij het vormen van sporten kunt u kiezen voor een polish om de sporen te laten verdwijnen. De lederen pockets moeten ook gevoed worden met voedende producten en dat gebeurt best op jaarlijkse basis. De biljart kanoko opnieuw afgesteld moeten worden als hij verplaatst werd.

En ook de accessoires kunnen onderhouden worden om de volledige setting van de biljart in topconditie te plaatsen en optimaal te kunnen genieten van het spel. U kunt de ballen reinigen met een speciale Aramith polish en u kunt de keus, die na ongeveer twee jaar vervangen kunnen worden, onderhouden door ze regelmatig met een microvezeldoek te reinigen om gebruikssporen te wissen.

Designerbureau: Het studiebureau van Billards Toulet vindt u in Rijsel.

Een groep designers doet er opzoekwerk zodat de biljarts gemaakt worden uit de beste materialen, zodat nieuwe biljarts een uitzonderlijk of atypisch maar elegant design krijgen en zodat niet in het minst de spelkwaliteit onberispelijk is! Het is ook die ploeg die de meeste gekken projecten realiseert: een pokertafel zoals in een casino, een biljart volledig in lijn met uw bestaande antieke meubelen, biljarts die eettafel worden, uitzonderlijke vergadertafels, luchters en andere projecten!

Bent u particulier, designer of werkt u voor een binnenhuisarchitect en interieurzaak? Aarzel niet om ons te contacteren, wij doen u graag een projectvoorstel: +33 (0)3.20.46.25.54

nuancier billard design Blacklight
configurateur billard design Blacklight
mode de jeu billard design Blacklight

Alles weten over het universum Blacklight

Ontdek alle nieuws over de Blacklight biljarts maar ook over het gamma van het universum Blacklight.

Meer informatie … 

Onze ploeg beantwoordt al uw vragen! Aarzel niet en vraag onze catalogus over het Universum Blacklight aan.