Afmetingen & materialen

Universum Blacklight – Designbiljart » Technische eigenschappen » Afmetingen & materialen

Dromen, verbeelding, creatie door onze designers … de Blacklight is meer dan een eenvoudige biljart. Dit prestigieuze stuk heeft een onvergelijkbaar design en is een hoogtechnologisch product.
De biljart met pure en vloeiende lijnen is zoals elk luxueus object volledig personaliseerbaar: keuze van het kleur, de afwerking en de exclusieve opties!
Naar het voorbeeld van alle modellen van Toulet is de Blacklight een 100% Frans product en wordt de biljart volledig vervaardigd in de ateliers van Billards Toulet in het noorden van Frankrijk met de garantie op esthetische kwaliteit en een uitzonderlijke spelkwaliteit.

Om de Blacklight biljart beter te begrijpen en om de kwaliteiten die wij voor u ontwikkeld hebben te waarderen …

  •  210 — Afmetingen buitenkant: 235 cm x 123 cm

 

  • 240 — Afmetingen buitenkant: 264 cm x 135 cm

500 kg

De biljart wordt op 4 metalen verstelschroeven van 6 centimeter diameter geplaatst. De leisteen is 22 mm dik uit één blok en is afgeslepen tot op 1/20ste van een millimeter. Het metalen chassis wordt volledig recht gemaakt en wordt onder spanning gezet voor een perfecte vlakheid.

De 5 onvervormbare stalen onderdelen worden vastgeschroefd (2 poten, 2 kaderrails en de grondplaat) en schuim zorgt dat er geen resonantie kan zijn. Er wordt keramische metaalverf gebruikt en de biljart wordt afgewerkt met 7 lagen antikrasvernis. De biljart is voorzien van een geïntegeerd en geruisloos balretoursysteem met wisselaar voor de witte bal en dispatcher voor de gekleurde ballen. Het sierstuk is thermogevormd ABS uit één blok en geperforeerd door een robot.

De rubberen banden van het merk Kleber Michelin hebben competitiekwaliteit en ook het laken Simonis 760/860 dat ook van competitiekwaliteit is garanderen een onberispelijke spelkwaliteit. De afwerking van de pockets in echt leder is ook nog een extra aan deze biljart.

hoogtechnologisch product
nuancier billard design Blacklight
configurateur billard design Blacklight
mode de jeu billard design Blacklight

Alles weten over het Universum Blacklight

Ontdek alle nieuws over het Blacklight biljart, maar ook over het gamma van het Universum Blacklight.

Meer informatie … 

Onze ploeg beantwoordt al uw vragen! Aarzel niet om onze catalogus over het Universum Blacklight aan te vragen.