Opties

Universum Blacklight – Designbiljart » Personaliseren » Opties

Volledig personaliseren van uw biljart

Met de opties die wij u hier voorstellen kunt uw uw Blacklight personaliseren. U kunt uw biljart uniek maken door een foto of tekening, geluidsinstallatie, lichtspel of iets waar wij misschien nog niet aan gedacht hebben!

Gepersonaliseerde biljart

Voeg een persoonlijke toets toe aan uw BlackLight. U kunt er een logo, een handtekening, een tekening … op plaatsen. Ons studiebureau beantwoordt al uw wensen.

Gepersonaliseerd laken

Het laken zelf is ook een mogelijkheid om uw boodschap mee te geven. U heeft niet enkel de keuze uit heel wat kleuren maar u kunt er ook uw logo, handtekening, tekening … op plaatsen.

Spelmarkeringen

Deze elegantie optie combineert spelkwaliteit en schoonheid … met naar keuze Swarovski-kristallen of brute diamanten als spelmarkeringen.

LED's

Verlicht uw biljart van binnenuit! Dankzij de verlichting vanuit de schelp hebt u de keuze uit de kleur van de LED’s: warm licht, koud licht, meerdere kleuren en zelfs discolicht (licht dat wijzigt op het ritme van de muziek).

Geluidsinstallatie

Een nieuwe optie voor een biljart. Een ingebouwd geluidssysteem: de ATAO-spekaers bieden u een kwalitatief geluid zonder trillingen zodat u kunt genieten van een optimaal spelcomfort tijdens het spelen met uw favoriete muziek.

Tweekleurig

Denk ook aan de tweekleurenoptie als stijleffect. Er zijn heel wat interessante mogelijkheden. Een glanzende verf gecombineerd met een matte verf, kleur op kleur of net het spelen met contrasten.

Afdekplaat poker

Voor nog meer plezier is er ook de afdekplaat met pokerspel… De plaat bestaat uit drie delen en met de ene kant kan de plaat de biljart omvormen tot eettafel, bureau of vergadertafel en met de andere kant wordt uw biljart een echte pokertafel. Beschikbaar in heel wat kleuren.

Eettafel

Dankzij de afdekplaten kunt u uw biljart omvormen tot echte receptietafel, eettafel, vergadertafel of bureau. Afdekplaat in 3 delen, kleur identiek aan de kleur van uw biljart.

Multispel

Maak het spel nog plezanter door te kiezen voor de meerdere speltopties met de plugs. Met deze optie gaat u in enkele seconden over van de Amerikaanse manier van spelen naar de Franse manier van spelen.nuancier billard design Blacklight
configurateur billard design Blacklight
mode de jeu billard design Blacklight

Alles weten over het Universum Blacklight

Ontdek alle nieuws over het Blacklight biljart, maar ook over het gamma van het Universum Blacklight.

Meer informatie … 

Onze ploeg beantwoordt al uw vragen! Aarzel niet om onze catalogus over het Universum Blacklight aan te vragen.