Meubel

Universum Blacklight – Designbiljart » Personaliseren » Meubel

De wereld van de Blacklight bij u thuis!

Keuhouders, afdekplaten en plaathouders, luchters, stoelen kunnen u al voorgesteld worden. Andere opties zoals barmeubelen zijn al in project en komen binnenkort beschikbaar …

Luchters

De luchter is geïnspireerd op de schelp van uw biljart geeft u echt meer spelcomfort! Met LED-verlichting en de PMMA-onderdelen verbergen de lichtbron. Ophanging met behulp van 4 stalen kabels. Afmetingen van de plafondlamp: 140 x 40 x 4 cm. Afmetingen van de luchter: 160 x 78 x 18 cm

Keuhouders

Deze open versie kan tot 4 keus en één driehoek dragen. De keuhouders worden uit hetzelfde staal gemaakts als uw biljart en zijn robuust en stabiel. U kunt de kleur van de houder kiezen uit het kleurengamma van uw biljart: autolak, metaalafwerking, lak, mat en zelfs tweekleurig.

Afdekplaat

Dankzij de plaatoptie kunt u uw biljart omvormen tot een echte receptietafel, eettafel, vergadertafel of bureau. Plaat in 3 delen, kleur identiek aan de de kleur van de biljart.

Platenhouder

Het praktische houdt niet op bij de platen voor uw biljarttafel. Hoe kunt u die plaat elegant opbergen en ervoor zorgen dat er geen risico is op schade of omvallen? Billard Toulet heeft daarvoor de oplossing met de plaatdrager in massief hout in de kleur van uw keuze.

Stoelen

Kies voor designstoelen die perfect passen bij uw Blacklight biljart. Guzzini-stoelen in en methylmethacrylaat, hoogte 47 cm, in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Bar

Ons studiebureau staat voor u klaar en luistert naar al uw wensen voor uw project op maat. Onze designer zal u raad geven en zal u project verder ontwikkelen in functie van uw noden, wensen en verwachtingen … zelfs de meest gekken!

nuancier billard design Blacklight
configurateur billard design Blacklight
mode de jeu billard design Blacklight

Alles weten over het Universum Blacklight

Ontdek alle nieuws over de Blacklight biljart, maar ook over het gamma van het Universum Blacklight.

Meer informatie … 

Onze ploeg beantwoordt al uw vragen! Aarzel niet om onze catalogus over het Universum Blacklight aan te vragen.