Accessoires

Universum Blacklight – Designbiljart » Personaliseren » Accessoires

L'univers Blacklight s'invite chez vous !

Bij een Blacklight biljart horen natuurlijk ook heel wat accessoires die naadloos bij het design aansluiten.

Keus, keuhouders, hoezen en heel wat accessoires die eenvoudigweg nuttig kunnen zijn en elegant passen bij uw Blacklight.

Hoes Blacklight

Om uw Blacklight biljart te beschermen stellen wij een op maat en met de hand gemaakte hoes voor. Kleur van de stof kunt u kiezen, naar analogie met uw interieur of net zoals de kleur van het biljartlaken. Er is een elastiek voorzien om de hoes vast te maken, een dubbele naad voor een mooie afwerking en het Blacklight-logo is erop geborduurd.

Keus Blacklight

Om de Blacklight-stijl verder te zetten kunt u ook kiezen voor de speciaal gefabriceerde keus in Blacklight-stijl. Uw familie en vrienden zullen versteld staan van de pracht van zo’n zwarte, sobere en elegantie keus.

Keuhouders Blacklight

Deze open versie kan tot 4 keus en één driehoek dragen. De keuhouders worden uit hetzelfde staal gemaakts als uw biljart en zijn robuust en stabiel. U kunt de kleur van de houder kiezen uit het kleurengamma van uw biljart: autolak, metaalafwerking, lak, mat en zelfs tweekleurig.

Lustres

De luchter is geïnspireerd op de schelp van uw biljart geeft u echt meer spelcomfort! Met LED-verlichting en de PMMA-onderdelen verbergen de lichtbron. Ophanging met behulp van 4 stalen kabels. Afmetingen van de plafondlamp: 140 x 40 x 4 cm. Afmetingen van de luchter: 160 x 78 x 18 cm

Afdekplaat

Dankzij de plaatoptie kunt u uw biljart omvormen tot een echte receptietafel, eettafel, vergadertafel of bureau. Plaat in 3 delen, kleur identiek aan de de kleur van de biljart.

Platenhouder

Het praktische houdt niet op bij de platen voor uw biljarttafel. Hoe kunt u die plaat elegant opbergen en ervoor zorgen dat er geen risico is op schade of omvallen? Billard Toulet heeft daarvoor de oplossing met de plaatdrager in massief hout in de kleur van uw keuze.

Onderhoudskit

Net zoals u goed zorg draagt voor uw objecten verdient ook uw Blacklight aandacht zodat hij niets van zijn elegantie verliest. Met de onderhoudskit kunt u uw biljart het onderhoud geven dat hij verdient. Zo blijft de Blacklight schitteren!

Professionele kit met accessoires

Ballen

nuancier billard design Blacklight
configurateur billard design Blacklight
mode de jeu billard design Blacklight

Alles weten over het Universum Blacklight

Ontdek alle nieuws over het Blacklight biljart, maar ook over het gamma van het Universum Blacklight.

Meer informatie … 

Onze ploeg beantwoordt al uw vragen! Aarzel niet om onze catalogus over het Universum Blacklight aan te vragen.