Restauratie van biljarts

Dienstverlening » Restauratie van biljarts

Billards Toulet restaureert oude biljarts

Geef uw familiemeubelen een nieuw leven: ons team vervangt het laken en de stootbanden, renoveren het houtwerk, de sierlijsten of het mozaïekwerk. Onze specialisten gebruiken alle traditionele technieken voor het houtwerk: politoeren, microschuren, patina voor gelijke kleuren, identieke kleurtinten …

Wij geven u ook enkele opties om nog meer plezier te beleven aan uw biljart door uw Franse biljart om te vormen tot Amerikaanse biljart of tot gemengde biljart door middel van plugs (systeem om zowel Franse biljart als Amerikaanse biljart te spelen).

Onze technici beschadigen het meubel niet: het versnijden gebeurt binnenin de biljart, dan wordt de leisteen gesneden om daarna de pockets te plaatsen.

Bent u geïnteresseerd in antieke biljarts: wij kunnen u een groot gamma biljarts voorstellen uit verscheidene tijdsperiodes. U kunt elk van hen gerestaureerd en geleverd hebben om snel zelf van start te gaan.

Wilt u een vernieuwde antieke biljart? U kunt een antieke gerestaureerde biljart kopen.

Het gamma Héritage : is een heruitgave van antieke biljarts. Houdt u van de sfeer van oude landhuizen, kastelen en typische oude huizen … ? Dan kunt u kiezen voor een luxueuze biljart met de charme van een antieke biljart geïnspireerd op de stijl van de 19de eeuw. Een elegante biljart met karakter.

U geniet niet enkel van de schoonheid van de biljart maar u zal ook de uitstekende spelkwaliteit appreciëren bij de competitiebiljarts: stilte, precisie, spelmarkeringen, souplesse, …

Onze biljarts uit het gamma Héritage worden vervaardigd in onze ateliers waar ze naar uw wens bewerkt worden met diverse patina’s.

Contacteer ons: 03.20.46.25.54 / toulet@billard-toulet.com

Bekijk onze antieke biljarts vóór renovatie.