LED’s

Afdeling Decoratie » LED’s

Gamma design, Blacklight, Lambert & Bitalis … Kies de optie licht!

Nadat u het gewenste model gekozen heeft uit het grote aanbod designbiljarts van Billard Toulet kunt u uw biljart nog personaliseren zodat hij volledig in uw interieur past. En u kunt daarin nog een beetje verder gaan …

Een verhelderende optie: LED-lichtjes! Breng extra sfeer bij uw biljart en in uw interieur dankzij LED-verlichting. Er zijn meerdere opties mogelijk, volledig naar uw wens, om de esthetiek van uw biljart te onderlijnen: wit licht (warm of koud) of andere kleuren. De verlichting kan ingesteld worden met behulp van een afstandsbediening en kan zo aangepast worden aan uw interieur, uw wens of eenvoudigweg uw humeur.

Bij de Blacklight kunt u kiezen voor een sierstuk met LED-verlichting en bij de andere kunt u kiezen voor verlichting op het kader. Billard Toulet integreert zo harmonieus nieuwe technologie in uw biljart. De LED-verlichting kan bediend worden met behulp van een afstandsbediening, de verlichting werkt op netstroom of op batterijen voor maximum discretie of perfecte integratie.